,

Auto centar Stojanović

acslogo

acslogo

Auto centar Stojanović, kao porodično preduzeće braće Mirka i Miroslava Stojanovića, zvanično postoji od 1987. godine. Sve je započelo od improvizovane radionice u jednoj zemunskoj garaži, kao samostalne zanatske radnje, da bi po donetoj odluci o investiciji u novi Škodin servisni centar u ulici Jurija Gagarina, u bloku 45, na Novom Beogradu, dobili novi vizuelni identitet i mnogo prijatniji boravak za naše postojeće i potencijalne klijente.

Centar raspolaže prodajom i održavanjem motornih vozila, putničkog programa. Ovlašćeni smo prodavci i serviseri vozila marke ŠKODA I ZASTAVA.

Kroz program ŠKODA nudimo Fabiu, Oktaviu, Superb i Roomster, u tri vrste opreme: classic, comfort i elegance. Za sve modele garantni (fabrički) rok je deset godina za školjku, tri godine za lak i dve godine na kompletno vozilo. Aktuelna je zamena vozila po programu staro za novo. Svim našim kupcima pri kupovini vozila dajemo poklon.

Pravna lica, kao i fizička lica, vozila iz programa ŠKODA i ZASTAVA mogu da dobiju na kredit, uz povoljne uslove. Takođe, vozila se mogu kupiti na leasing. Vreme kreditiranja i leasinga je od dve do pet godina, a izbor ostavljamo kupcu.

Iz ZASTAVA programa nudimo kompletan putnični program: Jugo, Zastava 101, Florida, Zastava skala poly, kao i Florida poly.

U sklopu našeg auto centra je limarska, automehaničarska i autoelektričarska radionica. Uz tehnički pregled nudimo i kompletnu registraciju vozila sa osiguranjem i kasko osiguranjem – DDOR Novi Sad i Imperial Osiguranje. Radimo sa svim osiguravajućim kućama (Dunav Osiguranje, DDOR Novi Sad, Imperial Osiguranje, Plava Tačka Osiguranje), popravke vozila na garantno pismo – vozilo ostaje u našem servisu na popravci, a stranka donosi samo garantno pismo od svog osiguravajućeg društva.

Poslove koji traju do jednog sata, kao npr. zamena ulja, kočnica, po rezervisanom terminu, možete sačekati završetak intervencije u našem restoranu.

Uvek imamo veliki izbor artikala iz područja sigurnosti, komfora, sporta, odeće, zaštite od krađe, i mnogo više. Održavanje, popravka vašeg klima uređaja u najboljim je rukama.

Vršimo ugradnju radio aparata, kao i dodatne audio opreme.

Telefonom dogovorite  termin servisa, iznesite vaše želje servisnom savetniku kod predaje vašeg vozila i na taj način ćete uštediti vreme i dobiti najbolju traženu i očekivanu uslugu.

Kontakt podaci

Ime Auto centar Stojanović
Poštanski br. 11070
Adresa Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 225
Telefon 011 655 76 40, 011 655 76 41
Website https://autocentarstojanovic.rs/
E-mail office@acs45.rs