Agencija SOS za Vaš dom

Agencija SOS za Vaš dom
logo-portal-sos-ciscenje
Agencija SOS za Vaš dom
Agencija SOS za Vaš dom bavi se čišćenjem stanova, zgrada, poslovnog prostora, pomoći u kući starim licima i čuvanjem dece. Kvalitet usluge je naša najbolja preporuka. Ukažite nam svoje poverenje i uverićete se u kvalitet našeg osoblja.

Profil firme

Agencija SOS za Vaš dom

Agencija SOS za Vaš dom nudi Vam kvalitetne usluge, visoko profesionalne standarde, maksimalno poverenje, apsolutnu posvećenost i izlaženje u susret svim Vašim potrebama. Na raspolaganju smo Vam 365 dana godišnje.

Naš tim

Naš tim čine provereni i iskusni radnici sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga čišćenja, bilo da se radi poslovnim prostorima ili stanovima. Potrebno je samo da nas pozovete i ukažete nam Vaše poverenje, a mi ćemo umesto Vas učiniti da Vaš poslovni prostor bude čist i blistav.

Zadovoljni klijenti

Veliki broj zadovoljnih klijenata, kako kod fizičkih, tako i kod pravnih lica, najbolje govori o kvalitetu naših usluga. Naš najveći prioritet su zadovoljni klijenti, a to možete postati i Vi. Agencija SOS za Vaš dom svakom klijentu pristupa sa maksimalnom pažnjom i predanošću, kako bi kvalitet pruženih usluga ostao na visokom nivou. Trudimo da sa klijentima uspostavimo takav odnos da uslugom i kvalitetom rada obezbedimo preporuku. Zadovoljstvo klijenta nam je od primarnog značaja pa sa takvom misijom u poslovanju uspevamo da budemo lideri u oblasti čišćenja i održavanja poslovnih i stambenih prostora. U prilogu kvaliteta i profesionalnosti naše usluge govori broj zadovoljnih klijenata koji su koristili ili i dalje koriste naše usluge.

Neki od naših klijenata:

 • TRŽNI CENTAR ENJUB 45
 • CAFFE BAR MINOMI TC KULA
 • TERETANA KOLOSEUM
 • TERATANA DREAM GYM – ČUKARICA
 • KLADIONICE BET 365
 • INSTITUT ZA NUKLEARNU FIZIKU – VINČA
 • KNJIGOVODSTVENA KANCELARIJA JM.EGAL I DRUGI…

Čišćenje stanova

Agencija SOS za Vaš dom nudi Vam usluge čišćenja stana po satu, dnevno, nedeljno ili mesečno u zavisnosti od Vaših želja i potreba. U zavisnosti od dogovora i obima posla cena čišćenja stana može biti povoljnija. U zavisnosti da li želite redovnu uslugu naše agencije, možemo znatno umanjiti početnu cenu po satu ili napraviti fiksnu cenu po dolasku. Proces čišćenja stana je teško objasniti i zavisi od stana do stana, ali pokušaćemo ugrubo da Vam predstavimo proces naše usluge čišćenja stana:

 • Skidanje zavesa
 • Čišćenje paučine
 • Pranje prozora i drvenarije
 • Pranje i ribanje kupatila i kuhinje
 • Usisavanje i pranje podova

Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnih prostora izvršavamo vrlo profesionalno i obraćamo pažnju na želje klijenata, a sve u cilju potpunog obostranog zadovoljstva. Vodimo evidenciju radnih sati i potpuno transparento obaveštavamo klijenta o istim.

Čišćenje zgrada

Čišćenje i održavanje zgrada obuhvata čišćenje stepeništa, prostora u ulazima, unutar liftova ako ih ima, čišćenje stakala na vratima u ulazu, čišćenje gelendera, brisanje paučine i ostalo.

Usluge peglanja stvari

Usluge peglanja odeće vršimo ili vašom ili našom peglom. Cena je više nego povoljna i napominjemo da je cena ista ako se vrši našom peglom.

Usluge pomoći u kući

Usluge pomoći u kući podrazumeva pranje i čišćenje životnog prostora osobe kojoj se pomoć pruža, kupovine potrebština, plaćanje računa, odlazak do lekara… tj. kompletna briga o Vašim dragim osobama.

Čuvanje dece

Usluga čuvanja dece podrazumeva pranje i čišćenje prostora gde boravi dete ili deca, kao i čuvanje samog deteta kada je to Vama potrebno. Tu spada: hranjenje, kupanje, presvlačenje, igra sa detetom, čitanje priča i sl.

 

Ključne reči

 • sredjivanje kuce
 • ciscenje stanova beograd
 • ciscenje zgrada

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

vidi detalje
Milan - 2020-06-19 10:13:44

Ništa čisto posle njih! I još se, naravno, ubedjuje i svadba da je čisto

Ostavite Vaš komentar

Agencija SOS za Vaš dom
Agencija SOS za Vaš dom
Fotografija
Agencija SOS za Vaš dom
Agencija SOS za Vaš dom
Fotografija
Agencija SOS za Vaš dom
Agencija SOS za Vaš dom
Fotografija
Agencija SOS za Vaš dom
Agencija SOS za Vaš dom
Fotografija
Agencija SOS za Vaš dom
Agencija SOS za Vaš dom
Fotografija
Agencija SOS za Vaš dom
Agencija SOS za Vaš dom
Fotografija

Kontaktirajte nas

Kontakt podaci:
Beograd, Novi Beograd
Telefon:
Mobilni: 061/40-18-333, 061/24-66-655, 065/30-18-333, 060/30-18-333
E-mail: send mail
Website: visit site
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak 09:00 - 20:00h
Subota 09:00 - 17:00h

Pronađite nas na mapi

Company haven't yet any product.