Apoteka Lora Arilje

Apoteka Lora Arilje
apoteka-lora-logo
Apoteka Lora
Profesionalno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja!

Profil firme

Apoteka Lora u Arilju

Apoteka Lora Arilje pruža Vam širok spektar proizvoda za očuvanje zdravlja i negu kompletnog tela. Cilj nam je da sa Vama ostvarimo kvalitetan odnos i saradnju kroz individualni pristup, profesionalnu uslugu i ljubaznu komunikaciju sa pacijentima, a sve to u prijatnom ambijentu. Vaše zadovljstvom i poverenjem je naš uspeh.

Kako bi našim pacijentima izašli u susret i omogućili pored adekvatne usluge i dobru savetodavnu podršku naši zaposleni se konstantno stručno usavršavaju i prate svetska dostignuća iz oblasti farmacije.

Lora apoteka Arilje

U svim apotekama Lora uz važeću zdravstvenu knjižicu možete podići i Vaše lekove na recept, bilo da ste vojni osiguranik  ili osiguranik Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja. Naše ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je 24 sata svakog dana za različite informacije: od pravilne upotrebe medikamenata i preparata za prevenciju, preko saveta o adekvatnom izboru kozmetike, do upućivanja u karakteristike opreme za Vašu bebu. Apoteke LORA snabdevene su lekovima, pomoćnim lekovitim, dijetetskim i kozmetičkim preparatima, kao i hranom i opremom za odojčad, bebe i decu.

Rukovođeni željom da Vam kupovinu učinimo prijatnom, udobnijom bržom i jednostavnom, omogućili smo, držeći se najviših standarda i internet prodaju. Na našoj stranici shop.apotekalora.rs dostupan Vam je spisak proizvoda sa detaljnim opisom i uputstvom. Dostavu vršimo preko kurirske službe sa kojom imamo Ugovor, a to je City express na teritoriji Republike Srbije.

Ključne reči

  • Apoteke u Arilju
  • sve apoteke u Arilju
  • Apoteka Lora u Arilju

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

Ostavite Vaš komentar