Apoteka Lora Guča

Apoteka Lora Guča
apoteka-lora-logo
Apoteka Lora u Guči
Profesionalno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja!

Profil firme

Apoteka Lora u Guči

Apoteka Lora u Guči pruža Vam širok asortiman proizvoda za očuvanje zdravlja i kompletnu negu tela. Želja nam je da sa Vama ostvarimo kvalitetan odnos i saradnju kroz individualni pristup, profesionalnu uslugu i komunikaciju, a sve to u prijatnom ambijentu. Uspeh merimo Vašim poverenjem i zadovoljstvom.

Kako bi našim pacijentima omogućili da pored adekvatne usluge imaju i dobru savetodavnu podršku, naši zaposleni se konstantno stručno usavršavaju i prate svetska dostignuća iz oblasti farmacije.

Apoteka Lora

U svim apotekama Lora uz overenu (važeću)  zdravstvenu knjižicu možete preuzeti lekove na recept, bilo da ste vojni ili osiguranik Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja. Naše osoblje na raspolaganju Vam stoji 24 sata svakog dana za različite informacije: od pravilne upotrebe medikamenata i preparata za prevenciju, preko saveta o adekvatnom izboru kozmetike, do upućivanja u karakteristike opreme za Vašu bebu. Apoteke LORA su dobro snabdevene lekovima, pomoćnim lekovitim, dijetetskim i kozmetičkim preparatima, kao i hranom i opremom za odojčad, bebe i decu.

Rukovođeni željom da Vam kupovinu učinimo prijatnijom, udobnijom, bržom i jednostavnijom, omogućili smo, držeći se najviših standarda, i internet prodaju. Na našoj stranici shop.apotekalora.rs dostupan Vam je spisak proizvoda sa detaljnim opisom i uputstvom. Dostavu vršimo preko kurirske službe sa kojom imamo Ugovor, a to je City express na teritoriji Republike Srbije, dok za hitne slučajeve na teritoriji Beograda možemo angažovati i firmu POTRČKO.

 

Ključne reči

  • Apoteka u Guči
  • Apoteka Lora u Guči
  • Sve apoteke u guči
  • Apoteka Lora u Guči

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

Ostavite Vaš komentar