Apoteka Lora Zlatibor

Apoteka Lora Zlatibor
apoteka-lora-logo
Apoteka Lora
Apoteka Lora nalazi se u samom centru Zlatibora u blizi jezera. Naše apoteke se odlikuju dobrom snabdevenošću, ljubaznošću i profesionalnom uslugom.

Profil firme

Apoteka Lora na Zlatiboru

Apoteka Lora na Zlatiboru pruža Vam široku paletu proizvoda za očuvanje Vašeg zdravlja i kompletnu negu Vašeg tela. Želja nam je da sa Vama ostvarimo kvalitetan odnos i saradnju kroz individualni pristup, profesionalnu uslugu i komunikaciju i sve to u prijatnom ambijentu. Vaše zadovoljstvom i poverenje je naš uspeh.

Kako bi svim našim pacijentima omogućili pored adekvatne usluge i dobru savetodavnu podršku naši zaposleni se konstantno stručno usavršavaju i prate svetska dostignuća iz oblasti farmacije.

Apoteka Lora Zlatibor

U svim našim apotekama uz važeću zdravstvenu knjižicu možete preuzeti Vaše lekove na recept, bilo da ste vojni ili osiguranik Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja. Naše osoblje na raspolaganju Vam je 24 sata svakog dana za različite informacije: od pravilne upotrebe medikamenata i preparata za prevenciju, preko saveta o adekvatnom izboru kozmetike, do upućivanja u karakteristike opreme za Vašu bebu. Apoteke LORA snabdevene su lekovima, pomoćnim lekovitim, dijetetskim i kozmetičkim preparatima, kao i hranom i opremom za odojčad, bebe i decu.

Rukovođeni željom da Vam kupovinu učinimo prijatnijom, udobnijom, bržom i jednostavnijom, omogućili smo Vam, držeći se najviših standarda i internet prodaju. Na našoj stranici shop.apotekalora.rs dostupan Vam je spisak proizvoda sa detaljnim opisom i uputstvom. Dostavu vršimo preko kurirske službe sa kojom imamo Ugovor, a to je City express na teritoriji Republike Srbije, dok za hitne slučajeve na teritoriji Beograda možemo angažovati i firmu POTRČKO.

Ključne reči

  • Apoteke na Zlatiboru
  • apoteka u centru Zlatibora
  • apoteka Lora
  • Apoteka na Zlatiboru

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

Ostavite Vaš komentar