Butan promet

Butan promet
butan-promet-logo
Prodaja gas Butan promet
Najbrža dostava, pozovite i proverite!!!

Profil firme

Butan promet

Bavljenjem dostavom gasa od 1970. godine, firma BUTAN PROMET je stekla veliki broj korisnika, koji mogu potvrditi njihovu ozbiljnost i iskustvo. Godinama se prateća oprema menjala i modernizovala. Prateći te trendove, danas možete u prodavnici plinskih boca na lokaciji Čukarićke padine naći sav prateći program koji je potreban uz plinske uređaje koji se koriste kod kuće.

Kao veoma bitno što želimo da napomenemo je da tokom našeg postojanja nismo imali ni jedan incident, jer vaša bezbednost je nama na prvom mesto, što smo i dokazali tokom 40 godina iskustva.

Svakim radnim danom vršimo dostavu na kućnu adresu, po principu danas za sutra, a isporuku možete zakazati na naše brojeve telefona, kao i dobiti informaciju o cenama dostave.

Za ugostiteljska preduzeća cene su povoljnije, I naravno ona imaju mogućnost plaćanja preko računa.

Samouslužna autoperionica na Čukaričkoj padini

Od nedavno na našem placu na Čukaričkoj padini, kao dodatna delatnost, otvorena je samouslužna autoperionica koja radi 24h. Ovde možete oprati svoje vozilo po najpovoljnijim cenama. Cena je 50 dinara za 100 sekundi. Razlika i prednost ove perionice u odnosu na druge je to što aparati koriste novčanice, a ne žetone kao što je slučaj na ostalim mestima. Perionica koristi tečnosti visokog kvaliteta tako da ne morate da brinete da li će boja vašeg ljubimca biti oštećena. Pored dva prostrana boksa postoji parking mesto gde možete usisati vaše vozilo. Cena je 50 dinara za čitavih 5 minuta. Aparatima je lako rukovati, a ako je nekom potrebna pomoć postoji pismeno uputstvo na nekoliko mesta kako se rukuje i šta aparat nudi od opcija. Ako vam i to ne bude dovoljno za Vas će uvek neko biti tu da Vam ljubazno pojasni korišćenje aparata i ostalih usluga. Dođite i proverite zašto je ova perionica za kratko vreme postala broj 1 u Beogradu.

Ključne reči

  • prodaja plinskih boca
  • prodaja gasa na Čukarici
  • Butan promet
  • dostava gasa
  • punjenje boca

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

vidi detalje
Mare - 2016-01-22 14:41:39

Odlicna usluga...

Ostavite Vaš komentar