Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd

Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
ocna-kuca-vizija-logo
Očna kuća VIZIJA
Stručnost, obučenost, odgovornost i tradicija duga preko 20 godina, donosi novine iz optike u novobeogradsko naselje Belville. Specijalizovani prodajno-uslužni centar, uz stručne savete nudi dioptrijske okvire visokog kvaliteta, ugradnju najsavremenije korektivne dioptrijske plastike sa zaštitnim slojevima i sve vrste kontaktnih sočiva i rastvora za njihovo održavanje.

Profil firme

Očna kuća Vizija – Optika Novi Beograd

U želji da se približi i uštedi vreme svojim pacijentima i korisnicima, Očna kuća VIZIJA je u 2014. godini, oslanjajući se na 20 godina rada, iskustva i više hiljada zadovoljnih korisnika, otvorila i svoj prodajno-uslužni centar u novobeogradskom naselju Belville, dizajniran sa namerom da bude pomoć u rešavanju svih potreba vezanih za dioptrijske naočare i kontaktna sočiva.

 

Dioptrijski okviri

U prodajnom delu optike nalazi se širok asortiman ramova svetski poznatih bendova kao što su Silhouette, Ray Ban, Ralph Lauren, GUESS, GUESS by Marciano, GANT, Vogue, Harley-Davidson, iGreen, Luxottica, Clark, Romeo, Renato Balestra, Opera, Calvin Klein, itd. Bilo da tražite plastične ili metalne okvire, ‘ram bez rama’ (na bušenje), silikonske ili od titanijuma; široke, uske, plitke, duboke, mačkaste, četvrtaste; za daljinu, srednju daljinu ili blizinu; za monofokalnu ili progresivnu plastiku; ekscentrične, neupadljive, jednobojne, šarene – budite sigurni da ste na pravom mestu.

 

Dioptrijska korektivna plastika (za naočare)

Pored tradicionalno izrađenih dioptrijskih stakala i plastike u ponudi je po izuzetno pristupačnim redovnim cenama (verovatno najpristupačnijim u zemlji) najsavremenija dioptrijska plastika izrađena Free Form tehnologijom. U pitanju je dioptrijska plastika za naočare koja preciznom digitalnom obradom unutrašnjeg dela sočiva omogućuje i do 50% šire vidno polje (posebno važno kod progresivnih, multifokalnih sočiva) i eliminiše aberacije (smetnje i krivljenja) na perifernim delovima dioptrijske plastike (naročito važno osobama koje pored sferne imaju propisanu i dioptriju cilindara pod određenim uglom).

U zavisnosti od potreba i životnih navika i prilika u kojima se nose naočare, u ponudi imamo najširi spektar zaštitnih slojeva (hard coating, anti reflex, anti static, anti torsion, super hydrophobic, EMI, blue light protect), dizajniranih da adresiraju probleme kao što su otisci prstiju, vlažnost (vodene čestice), ogrebotine, prašina, masnoće, refleksija, elektro-magnetno zračenje i sve opasniji širok spektar veštačke plave svetlosti.

 

Kontaktna sočiva

Pored savetovanja korisnika iz oblasti optike, odabira ramova i najsavremenije dioptrijske plastike, u ponudi imamo i sve vrste kontaktnih sočiva: meka, RGP (gas-propusna ili ‘polutvrda’) i PMMA (gas-nepropusna ili ‘tvrda’).

Kod nas možete nabaviti sva meka kontaktna sočiva koja su u prodaji u Srbiji, bilo da su u pitanju dnevna, mesečna, tromesečna ili godišnja; od hidrogela ili povećane propustljivosti kiseonika od silikon-hidrogela; za dnevno ili produženo nošenje; terapijska (bez dioptrije) ili u boji (sa ili bez dioptrije). Najčešće prodavana (proizvođača Alcon – Ciba Vision, Bausch+Lomb, Cooper Vision) u najčešće prepisivnim parametrima imamo na lageru i možete ih odmah preuzeti.

Poručivanje RGP i PMMA kontaktnih sočiva najsavremenijeg dizajna (Rose K2, Boston, Optimum, Contamac) po individualnim parametrima sa propisanog recepta možete obaviti lično ili pozvati telefonom za sve potrebne informacije. Naša kuća sarađuje sa domaćim i inostranim proizvođačima najsavremenijih kontaktnih sočiva na tržištu što garantuje brzu izradu i nabavku kontaktnih sočiva po individualnim parametrima.

Za različite tipove kontaktnih sočiva u ponudi su i adekvatni rastvori i sredstva za pravilno i redovno održavanje kontaktnih sočiva.

 

Ukoliko vam je potreban i oftalmološki pregled, rado ćemo vas uputiti u našu specijalističku ordinaciju i kabinet za kontaktna sočiva i refrakciju oka (naočare), koji se nalaze u Beogradskoj ulici br. 53 na Vračaru, i u kojima radi naš izuzetno stručan i iskusan tim doktora – specijalista i medicinskih sestara koji uspešno rešava sve probleme vida koji se otklanjaju neinvazivnim metodima.

Ključne reči

  • Optika
  • Kontaktna sočiva
  • Tečnosti za održavanje
  • Dioptrijska plastika i okviri
  • Oftalmologija

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

vidi detalje
Dejan - 2017-10-13 16:59:22

Veoma su mi pomogli i neverovatna kolicina strpljenja i paznje. Bas ne pamtim da mi se neko toliko posvetio.


vidi detalje
Mirjana - 2015-03-30 15:37:30

Zaista su posvećenji i puni strpljenja. Puno su mi pomogli. Odličan im je izbor muških ramova i uskih ženskih elegantvih okvira, a cene su pristojne i za ono što nije na popustu. Veliku pomoć možete da dobijete u vezi sa nošenjem kontaktnih sočiva, naručivanjem i izborom. Stvarno su super uslužni!

Ostavite Vaš komentar

Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Fotografija
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Fotografija
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Fotografija
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Fotografija
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Očna kuća VIZIJA – Novi Beograd
Fotografija

Kontaktirajte nas

Kontakt podaci:
Beograd, Novi Beograd
Telefon: +381 11 63 00 810
Mobilni: +381 63 81 57 501
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak 11:00h - 20:00h
Subota 12:00h - 17:00h

Pronađite nas na mapi

Company haven't yet any product.