Pink Taxi

Pink Taxi
pink-taxi-logo
Pink Taxi
Za razliku od brojnih udruženja, Pink Taxi je preduzeće koje postoji od 01.12.1994. godine. Pink Taxi je u isto vreme i inovator i pratilac savremenih trendova taxi prevoza što se ogleda u konstantnom poboljšanju usluga koje pruža.

Profil firme

Pink Taxi

Pink taxi od dana nastanka pa do danas, ide uzlaznom linijom, i povećanjem broja vozila, a i dizanjem kvaliteta usluga taxi prevoza, o čemu svoj sud mogu dati stalni korisnici naših usluga, i milioni prevezenih građana.

U mreži Pink taksija sva vozila su opremljena radio stanicom, a prosečno vreme dolaska u zavisnosti od vremenskih prilika je od 3-5 minuta.
Veliki broj vozila, kao i uslovi i pravila rada učinila su da Pink taxi postane jedno od najpoželjnijih preduzeća za rad taksista, kao i jedno od najviše korišćenih i prepoznatljivih preduzeća.

Pink Taxi ima profesionalne taksiste sa dozvolom za rad, koji su uvek ljubazni i maksimalno profesionalni, i sa, za naše uslove, odličnim automobilima. Pored toga napominjemo da je naš radio centar najprofesionalniji u gradu, sa ljubaznim i obučenim operaterima koji rade svoj posao sa jednim ciljem – zadovoljstvo korisnika prevoza.

VOZILA PINK TAXIJA

Vozila Pink Taxija su po pravilu nepušačka vozila.

Prosečna starost taksi vozila je manje od 6 godina što Pink Taxi po kvalitetu voznog parka stavlja na prvo mesto u Beogradu ispred ostalih taksi preduzeća i udruženja.

Napominjemo da je uvek moguće zahtevati određen tip vozila. Pink Taksi ima stroge norme čistoće, tako da svako vozilo mora biti čisto kako spolja tako i iznutra, a čistoća i ispravnost se redovno i vanredno proveravaju.

ZAKAZIVANJE VOZILA ZA VOŽNJU DO AERODROMA I VAN GRADA

Jedna od pogodnosti Pink taxija je zakazivanje vožnje do aerodroma i van grada a podrazumeva se mogućnost biranja većih i boljih vozila i vozila sa klimom.

Potrebno je samo da se pozove dan do dva unapred da se izvrši rezervacija, a radio Pink Taxi će pozvati stranku 10-15 minuta pre ugovorenog vremena polaska da najavi dolazak vozača.

Cena usluge prevoza van grada se dogovara sa radio centrom prilikom naručivanja i na nju se ne odnose popusti, a orjentaciona cena po kilometru iznosi 0.70€.

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM ZA SVADBE I DRUGE DOGAĐAJE

Pink Taxi vam garantuje udobnu i bezbednu voznju u dobrom vozilu sa diskretnim vozačem koji će biti vaš lični šofer u trajanju svadbe ili druge manifestacije.

Cena usluge zavisi od trajanja i tipa događaja, kontaktirajte naš Info Centar za više informacija.

TURISTIČKO RAZGLEDANJE BEOGRADA

Skupština grada Beograda sa Turističkom organizacijom je organizovala pilot projekat u okviru koga je izvršena edukacija odredjenog broja taksi vozaca posle koje su isti uz polaganje ispita dobijali zvanje turistički taksi vodič grada Beograda.

Pink taxi je bilo prvo preduzeće koje se priključilo programu, a trenutno 450 vozača ima diplomu i zvanje “Turistički taksi vodić grada Beograda”.

Ključne reči

  • Pink Taxi
  • Taxi udruzenje
  • Taxi prevoz
  • Taxi vozila
  • Transport

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

vidi detalje
Ime - 2015-04-04 18:27:46

Opis

Ostavite Vaš komentar