Tepih servis Kameleon

Tepih servis Kameleon
kameleon-logo
Kameleon
Tepih servis Kameleon pruža usluge: pranja tepiha, itisona, mebla, tapaciranog nameštaja, dušeka, ćilima, opšivanje i zamena resa, dubinsko pranje automobila. Dolazak na željenu adresu za Novi Beograd i Zemun je besplatan.

Profil firme

Tepih servis Kameleon

Počeli smo sa pranjem i čišćenjem automobila i veoma brzo stekli veliki broj stalnih korisnika. Osnovni razlozi zbog kojih je Tepih servis Kameleon uspeo da u kratkom vremenskom periodu stekne poverenje velikog broja klijenata su kvalitet, odgovornost, predanost poslu, poštovanje klijenata i njihovih potreba. A da je tako potvrdjuje činjenica da nas svaki novi klijent preporuči bar jednom svom prijatelju. Od 2013. godine proširili smo delatnost na čišćenje i pranje tepiha, mebla i kožnog nameštaja.

Tepih servis Kameleon pruža usluge:

  • pranja svih vrsta tepiha, itisona, staza, ćilima
  • opšivanje i zamena resa
  • pranja svih vrsta mebla
  • pranja i čišćenja svih vrsta tapaciranog nameštaja
  • pranja dušeka
  • dubinsko pranje unutrašnjosti automobila

Od samog početka smo odlučni u nameri da svoje poslovanje razvijamo u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima. Lista usluga koje Tepih servis Kamelen pruža će se svakodnevno povećavati u skladu sa Vašim potrebama i našim mogućnostima.

Besplatan i brz dolazak na poziv

Tepih servis Kameleon poseduje dostavna vozila, pa nije neophodno da ih sami donosite, već mi dolazimo do Vas. Dovoljno je da nas pozovete telefonom i dolazimo po Vaše tepihe u tačno dogovoreno vreme. Na teritoriji Novog Beograda i Zemuna dolazak je besplatan bez obzira na kvadraturu tepiha, a za ostale delove grada besplatan dolazak je moguć za kvadrature tepiha veće od 10 m2.

Najsavremenija tehnologija pranja

Pranje tepiha i mebla  vrši se profesionalnim Karcher mašinama koje imaju visok  kvalitet i pouzdanost. Mašine poseduju veliku usisnu moć, pa prašina i nečistoće poput  grinja i bakterija neće opstati posle našeg tretmana.Hemijska sredstva koja koristimo su ekološki ispravna i PH neutralna, pa ne postoji šansa da dodje do odredjenih iritacija kože ili smetnji pri disanju.

Saveti za uklanjanje fleka

Sveže fleke se lakše uklanjaju sa tepiha i melba, a stare je teško ukloniti čak i sredstvima za uklanjanje fleka. Evo nekoliko praktičnih saveta kako da uklonite neke od fleka sa tepiha i mebla.

FLEKE NEPOZNATOG POREKLA  Beli pasulj potopiti u hladnu neslanu vodu i kuvati dok ne omekša. Vodu ohladiti i sa njom natopiti zaprljanu površinu. Na kraju isprati čistom vodom, bez korišćenja dodatnih hemikalija, deterdženta, sapuna i sl.

FLEKE OD MASTI   Dečijim puderom ili solju pospite fleku od masti. Ostavite da so ili puder upiju masnoću, a potom tretirano mesto operite deterdžentom i dobro isperite čistom vodom. Ukoliko je potrebno, postupak ponovite više puta.

FLAKE OD FLOMASTERA  Limunovim sokom natopite krpu koja ne pušta boju i sa njom trljati zaprljanu površinu sve dok fleka od flomastera ne nestane. Na kraju dobro isprati čistom vodom.

FLEKE OD VOSKA  Medicinskim benzinom ili terpentinskim uljem natopite fleku od voska, a ukoliko je tepih od prirodnog materijala možete koristiti aceton ili alkohol. Nakon tretiranja zaprljanog mesta, dobro ga isčetkajte.

FLEKA OD ČOKOLADE  Prvo ostrugati čokoladu sa tepiha ili mebla pa nakon toga očistiti alkoholom i blagim rastvorom deterdženta za suđe. Nakon tretiranja, dobro isprati čistom vodom.

FLEKE OD URINA  Razblaženim sirćetom natopiti fleku i ostaviti da odstoji. Nakon toga tretiranu površinu oprati deterdžentom, a potom dobro isprati čistom vodom.

FLEKE OD LEPKA  Sipati sirće na fleku  i ostaviti da odstoji, a zatim dobro isprati vodom.

FLEKE OD MASTILA  U slučaju da je fleka od mastila sveža pospite je solju i ostavite da odstoji. Zatim skinite so pa fleku očistite sirćetom. Na kraju tretiranu površinu dobro isperite vodom. Stare fleke pokušajte da očistite limunovim sokom.

FLEKE OD HEMIJSKE OLOVKE  Lakom za kosu poprskati fleku i ostaviti da se osuši pa dobro očistiti četkom.

FLEKE OD KAFE  Deterdžent za suđe sipati na fleku i trljati čistim sunđerom. Na kraju dobro isprati čistom vodom uz trljanje čistim sundjerom.

Ključne reči

  • tepih servis
  • pranje tepiha
  • dubinsko pranje nameštaja

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

Ostavite Vaš komentar