Udruženje Oganj

Udruženje Oganj
logo-portal-oganj
Udruženje Oganj
Udruženje krematista Oganj!

Profil firme

Udruženje Oganj

Udruženje građana Oganj Vas poziva da se pridružite udruženju i njegovom solidarnom fondu.

Savremen čovek ima odgovoran odnos prema životu, prema sebi i prema svojim bližnjima. On zna da je život samo jedna putanja koja traje duže ili kraće, a obeležava je svojim delima i svojom ljubavlju.

Kako pristupiti udruženju Oganj

Članstvom u Udrženju Oganj stičete DOKAZ da ste se opredelili za kremaciju kao način sahrane, pomažete ekološki pokret i očuvanje životne sredine i stičete pravo na besplatnu organizaciju sahrane-kremacije. Upisnina udruženja je 4.000,00 din. – plaća se jednokratno. Godišnja članarina je 4.000,00 din.

Članstvom u Solidarnom fondu Udruženja stičete mogućnost  da za života uplatite troškove klasične sahrane  ili kremacije po nižim cenama od trenutno važećih kod privatnih i državnih pogrebnih preduzeća i to odjednom ili na više mesečnih rata i bez obzira na godine starosti.

Penzionerima odobravamo dodatni popust 20% uz Senior karticu.

Terenski službenici Udruženja dežuraju tokom 24 časa, tako da odmah nakon poziva porodice ili drugog lica preuzimaju organizaciju, zakazivanje i plaćanje sahrane ili kremacije za člana.

Ovaj, u Srbiji jedinstven način osiguranja za slučaj smrti, značajan je jer obezbeđuje dostojnu sahranu kako za one sa porodicom – za koju je to organizaciono i finansijsko rasterećenje, tako i za građane koji nemaju nikog ili im deca žive van Srbije, često i na drugom kontinentu.

Ključne reči

  • udruženja
  • ekologija
  • sahrana

Vaša ocena

Kvalitet
Podrška
Cena
Proizvod&Usluga
Proizvod&Usluga

Ostavite Vaš komentar