Ideje za različite autfite sa patikama

bele-patike-i-farmerke

Atraktivan dizajn, vrhunska udobnost, urbani izgled, lagan korak… Kako da ne volimo patike! 

Imajući u vidu činjenicu da se ova obuća vratila u velikom stilu, te da se nosi gotovo u svim prilikama, pa čak i onim elegantnim, rešili smo da se pozabavimo fenomenom patika. 

Idealan spoj lepog i korisnog u različitim dezanima, bojama i modelima pružio je mogućnost svakoj osobi da pronađe idealan par patika za sebe i svoj stil digne na znatno viši nivo noseći ih. 

Evo naših predloga za autfite sa patikama, koje možete nositi u različitim prilikama. 

Farmerke, jednobojna majica i šarene patike – nepogrešiv odabir 

Moderne patike visokog kvaliteta za dame mogu odigrati ključnu ulogu: pretvoriti “običnu” kombinaciju u potpuno stajliš momenat, koji će svi zapaziti. 

Sve što treba jeste da odaberete dobar par farmerki, majicu na duge ili kratke rukave u jednoj boji (poželjno je da ona bude svedena, ali se možete igrati sa koloritom) i obujete šarene patike koje su sada posebno u modi. Odličan dodatak je i kaiš koji bi trebalo da uklopite ili sa majicom, ili sa dominantnom nijansom na patikama. 

Ovakva kombinacija je toliko jednostavna, a opet toliko upadljiva i govori o tome da ste u trendu i da smelo birate tonove kojima ćete obojiti svoje odevne kombinacije. 

Odlična ideja je da uz ovo odaberete i neutralan sako, uz koji ćete ovu kombinaciju moći da ponesete i na sastanak, ali i u opušten izlazak sa prijateljima. 

Odelo, mantil i patike – svedena estetika na delu 

Odelo i patike u kombinaciji? 

Zašto da ne! 

Sve što treba da uradite je da odaberete kežual odelo u pastelnim bojama, ili bež nijansama, mantil koji se uz to uklapa (fantastičan izbor koji možete napraviti je kombinacija bež odela i bež mantila) i na sve to obujete svedene patike koje će ovoj kombinaciji dati izuzetno zanimljiv momenat. 

Ukoliko imate potpuno bele patike ovo je definitivno kombinacija koju bi trebalo da isprobate, s obzirom da su bele patike definicija prefinjenosti i čistote, te su izuzetno cenjene u modnoj industriji. Baš kao što svakoj dami treba mala crna haljina – tako joj je potrebna i jedna kvalitetna bela patika. 

Predlažemo i urbanu tašnicu uz ovu kombinaciju, kao i svedene aksesoare – sat, naočare za sunce, i ogrlica kao detalj. 

Ova kombinacija može biti odlična za odlazak u firmu, ili poslovni sastanak. 

Haljine i patike – urbano, atraktivno i udobno 

Haljine i patike su kombinacija koja osvaja žene širom sveta. Mogućnost da istaknu svoju nežnu stranu, dok koračaju slobodno u svojim izuzetno udobnim patikama za mnoge žene je dobitna kombinacija koju rado biraju. 

Kakve su opcije “dozvoljene” kada se kombinuju patike i haljine? Gotovo sve! 

Patike možete nositi na lepršavu prolećnu haljinu, kao i na pletene uske haljine uz telo koje daju atraktivan ali i prilično urban izgled. Dalje, elegantne haljine i upečatljive patike su novi način da pokažete svoju ekstravaganciju, dok su zimske haljine uz interesantne čarape i patike fantastična kombinacija koja je oličenje gradskog stila i umeća nošenja odeće. 

Ne libite se da na sebe dodate upečatljive aksesoare kao i teksas jaknice, mantile, pa i kaput ukoliko vreme tako nalaže. Kombinovanje haljine i patika vam zaista daje mogućnost da svoju autentičnost dovedete do perfekcije. 

Šik od glave do pete – atraktivna kombinacija sa patikama 

Ako ste vi jedna od onih dama koja voli da nosi šešire, pompezan nakit, kao i odevne komade upečatljivih krojeva i dezena, onda smo sigurni da sve ovo možete da ukombinujete sa kvalitetnim parom patika. 

Predlažemo da za jedan sasvim kežual izlazak odaberete košulju ili džemper (ili i košulju i džemper), zatim neobične zvoncare (možete i pantalone A kroja ako ipak ne želite previše da eksperimentišete), tašnu koju ćete nositi u ruci, krupnu ogrlicu, urbane patike i šešir kao “šlag na tortu”. 

Ovo je kombincija koja odiše smelošću, ističe vašu autentičnost i predstavlja fantastičan odabir za sve žene koje žele da izraze svoju kreativnost kroz odevanje. Predlažemo da čitav ovaj autift bude baggy kako biste osim sjajnog izgleda postigli i vrhunsku udobnost. 

Ugly sneakers – trend koji ne jenjava 

Da li znate šta su to ugly sneakers (ružne patike)? Ovo je trend koji je poput groma odjeknuo modnim nebom i kome dugujemo trenutnu popularnost patika, i činjenicu da ih možete nositi bilo gde (čak i na korporativni događaj ukoliko to želite). 

Ove patike karakterište kabast i džombast izgled, kao i preplitanje dezena, šara, pa čak i materijala zbog kojih patike dodatno dobijaju na strukturi. Svi svetski dizajneri se utrkuju u tome da kreiraju što upečatljiviji model. 

Ugly sneakers su poželjne u svim prilikama – fantastične su za gradske šetnje, posao, a mnoge popularne dame su ih obule i uz elegantne haljine i tako otvorile potpuno nove mogućnosti za kombinovanje. 

Ukoliko se do sada niste usuđivali da patike ponesete van treninga ili odlaska u kupovinu, vreme je da iskoračite  iz ovog šablona i to noseći najudobniji komad obuće, koji će vam pružiti toliko mogućnost da izgradite autentičan i urban stil! Patike mogu da budu i sjajan poklon prijateljici – ukoliko ga upravo tražite, sa ovim trendom nećete pogrešiti!