Kako iznenaditi ljubavnog partnera?

ljubavni-partneri

Ne morate graditi kule i gradove da biste iznenadili voljenu osobu. Tajna je, zapravo, u jednostavnim gestovima i malim znacima pažnje. Ako se pitate kako iznenaditi ljubavnog partnera, treba da znate da je najvažnije da budete spontani u svojim iznenađenjima. Ponekad je dovoljno da predložite odlazak u šetnju ili na sladoled.

Romantična večera – najčešći odgovor na pitanje kako iznenaditi ljubavnog partnera

Iako zvuči kao prilično otrcan predlog, sigurni smo da nikada nećete pogrešiti sa romantičnom večerom. Imajte na umu da budžet u ovoj situaciji nikako nije presudan faktor. Umesto galantnog i skupog restorana, uvek možete odabrati i kućnu varijantu pripremanja večere. Uz romantičnu muziku i nekoliko sveća, čitavo iznenađenje će postati spontanije i sentimentalnije. Nakon večere, opuštajuće veče možete zaokružiti interesantnim filmom ili uživanjem u vinu i razgovoru.

Krenuvši od odlaska na mesto gde ste se upoznali, pa sve do vašeg doma, na raspolaganju vam stoji pregršt različitih opcija. Naravno, svoju voljenu osobu svakako možete iznenaditi i odlaskom u restoran ili kafić.

par-pleše

Zašto ne i vikend putovanje? Ovo će biti pravo osveženje za vaš ljubavni život!

Nesumnjivo je da većina parova teži ka tome da provodi što više kvalitetnog, zajedničkog vremena. Bilo da je reč o toplini vašeg doma, kafićima, restoranima ili bioskopima, različite opcije vas mogu čekati iza svakog ugla. Međutim, jedna od omiljenih metoda za osveženje veze i dobar provod jesu upravo putovanja. Odlaskom na kratko vikend putovanje (ili eventualno duže), zakoračili biste u neke nove avanture i otkrili mnogo neistraženih predela koje vredi posetiti, u kojima biste zajedno uživali.

Potrudite se da mesto obilaska bude lično vezano za vašeg partnera. To može biti mesto koje od ranog detinjstva želi da poseti, ali se prilika za tako nešto jednostavno nije ukazala ranije. Na kraju, budite kreativni i trudite se da čitavo putovanje bude ispunjeno posebnom atmosferom.

Muškarci, pevajte serenade! One su uvek u modi!

Iako naizgled deluje kao detinjast ili previše „filmski” i patetičan gest, pevanje pod prozorom zapravo može biti i te kako romantično. Nemojte se brinuti oko glasovnih sposobnosti, jer one na kraju dana uopšte nisu važne. Šta više, iznenađenje može izgledati značajno zabavnije ukoliko niste naročito dobri u pevanju.

Podrška u vidu najbližih drugova vam uvek stoji na raspolaganju, međutim, naša preporuka je da ispod prozora svoje voljene (ili voljenog)  budete samo vi.

poklon-mašna

Kako iznenaditi ljubavnog partnera poklonima?

Ukoliko vam je cilj da ljubavnog partnera iznenadite poklonom, potrudite se da budete što maštovitiji. Dakle, imajte na umu da bi trebalo izbegavati ustaljene poklone poput garderobe, parfema ili bilo kojih drugih kozmetičkih preparata. Naravno, ovo je svakako lep poklon, ali je čitava poenta iznenaditi partnera nečim originalnijim.

Primera radi, poklon kao što je svetleća kutija sa slovima može biti savršena opcija za kreativno iznenađenje. Ona je veoma popularna među zaljubljenima i savršeno je mesto za ostavljanje romantičnih poruka ili nežnih reči. Sa druge strane, svom partneru takođe možete pokloniti i foto-album sa zajedničkim fotografijama ili nešto skupocenije, poput nakita.

Poklonite kućnog ljubimca partneru

U slučaju da vaš ljubavni partner voli životinje, kupovina kućnog ljubimca može biti odličan način za iznenađenje. To može biti mačka, zec ili malo slatkasto štene, koje većina devojaka obožava. Pored toga, možete da nabavite akvarijum sa ribicama i nazvati ih po vašim imenima ili neku drugu vrstu kućnog ljubimca, poput papagaja ili hrčka. Sve u svemu, potrudite se da to bude životinja koju vaš partner obožava.

Sreća je ponekad u detaljima

Mali znaci pažnje najviše govore o tome koliko vam je stalo do partnera. S vremena na vreme, i to u trenucima kada partner najmanje očekuje, možete ostavljati ljubavne poruke, prirediti romantičnu večeru ili npr. pospremiti stan. Takođe, ukoliko za stolom ostane poslednje parče pice ili omiljenog kolača, ostavite ga partneru. Mazite se, češkajte i učinite da se oboje osećate zaštićeno i voljeno.