Na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine kućice za pse

kucica-za-pse

Šta vam je najvažnije u vašem domu?

Ne možemo reći da se psi osećaju apsolutno isto kao ljudi, ali neke stavke zasigurno se podudaraju. 

Baš kao što je i vama za ugodnu svakodnevicu potreban komfor, tako je i ljubimcima potreban komfor tokom boravka u kućici. 

Kako biste svom psu pružili sve što zaslužuje i učinili da se oseća sjajno tokom boravka u svojom kutku na otvorenom, ali i obavili pametnu kupovinu, nastavite da čitate naš tekst i saznajte na šta sve treba da obratite pažnju prilikom kupovine kućice za pse! 

Birajte proveren pet shop za kupovinu kućice za pse

Kada kupite adekvatnu kućicu koja odgovara psu, vaš ljubimac će dobiti svoj kutak u dvorištu i moći da uživa na otvorenom kada god to poželi. Ipak kako bi kupovina bila uspešna, važno je da obratite pažnju na nekoliko stavki. Pre svega, ovde mislimo na odabir pet shopa koji će biti vaša adresa za kupovinu.

Zahvaljujući internetu, danas su dostupne brojne informacije, pa možete naći veliki broj pet shopova i odabrati lokaciju blizu vašeg doma, ali i one pet shopove koji prodaju najraznovrsniju opremu za ljubimce online putem

Online kupovina – sjajna pogodnost za vlasnike pasa

Predlažemo vam da istražite online prodavnice koje u većini slučajeva nude povoljnije proizvode, a pored toga i druge brojne pogodnosti.

Pre svega ovde mislimo na lagodnu kupovinu iz stolice. Iz udobnosti svoga doma, dok mazite svog ljubimca u krilu, možete obaviti laku i jednostavnu kupovinu putem interneta, sačekati proizvod kod kuće i platiti ga pouzećem. 

Pouzdan pet shop će vam pored proizvoda istaći sve važne informacije i specifikacije kućice pa ćete sa lakoćom moći da poručite onaj koji vam odgovara. Ukoliko prvi put kupujete putem određenog online pet shopa i nemate poverenja u online transakcije, porudžbinu platite pouzećem, a svaki naredni put kada kupujete putem istog shopa, možete koristiti i karticu. 

Istražite da li odabrana internet trgovina ima korisnički servis, istaknute uslove korišćenja i politiku privatnosti i uverite se da je protokol stranice na kojoj ostavljate svoje podatke označen sa https. Ukoliko je ta oznaka (koju ćete pronaći sa leve strane, ispred adrese sajta) ipak http, nemojte kupovati putem takvog sajta, jer vaši podaci nisu sigurni. 

Paćenjem istaknutih koraka, osiguraćete jednostavnu i sigurnu online kupovinu!

Istražite cene i odaberite kućicu najboljeg odnosa cene i kvaliteta

Vlasnicima pasa, sreća i zdravlje njihovog ljubimca zasigurno su najvažnije stavke. Ipak, svako od nas traži načine da uštedi novac i “prođe” najbolje moguće prilikom kupovine. Stoga je i za kućice za pse cena veoma važna stavka.

Odvojite određeno vreme za istraživanje pet shopova i upoređivanja cena kućica sa pse, ali i njihovog kvaliteta. Cene za ovu opremu za pse su raznolike i zavise od brojnih faktora, počevši od veličine, preko materijala, pa sve do funkcionalnosti koje kućica poseduje

Odaberite kućicu koja vam se dopada i odgovara vašem ljubimcu, te za isti taj model proverite cene i na drugim sajtovima, pa se odlučite za onaj za koji je potrebno da izdvojite najmanje novca, ne zapostavljajući kvalitet, kao najvažniju smernicu za kupovinu. 

Garancija proizvođača – važna stavka prilikom kupovine

Kada obavljate veće kupovine, bilo putem interneta ili na tradicionalan način, garancija proizvoda je definitivno stavka na koju treba da obratite pažnju. Stoga vam predlažemo da se informišete o kakvoj je garanciji reč, koje segmente ona pokriva i koliko traje. 

U pojedinim pet shopovima dobijate originalnu garanciju koju je obezbedio proizvođač kućice. Čak iako je razlika u ceni među proizvodima par hiljada, uglavnom je kupovina kućice sa garancijom isplativija opcija. 

Karakteristike kućice za pse – o čemu treba da mislite prilikom odabira

Dolazimo i do najvažnije stavke prilikom kupovine kućice za pse – njenih karakteristika koje u potpunosti treba da odgovaraju vašem ljubimcu. Ukoliko pažljivo birate ovu opremu, ali i postepeno navikavate ljubimca na boravak u kućici, možete biti sigurni da će on uživati u vremenu provedenom u njoj. 

Neke od najvažnijih stavki prilikom kupovine zasigurno su veličina i materijal od koga je izrađena.

Veličina kućice za pse

Kakve je građe vaš ljubimac? 

Da li imate malog, srednjeg ili velikog psa? 

To su pitanja koja utiču na izbor kućica za pse. Ona treba da bude tolika da vaš pas može da ustane, okrene se i legne. Kako bi vlasnicima pasa olakšali kupovinu, pojedini proizvođači su istakli veličine sa slovima S (Small), M (Medium) i L (Large). 

Ipak, uvek je preporučljivo pročitati tačne dimenzije. Na taj način i sami metrom možete proceniti kolika je kućica i pre nego što je vidite i odabrati onu u kojoj vaš ljubimac može komforno da leži. 

Materijali od kojih je sačinjena

Drvo je jedan od najboljih materijala za kućice za pse. Ovaj materijal je izdržljiv, otporan i dugotrajan. Sjajno se ponaša na otvorenom prostoru i “lako podnosi” različita oštćenja koje mu vremenske nepogode nanesu. 

Kućice za pse uglavnom su izrađene od onog drveta kome vlaga i kiša neće smetati, a ako je u specifikacijama proizvoda istaknuta i zaštita od vremenskih nepogoda, to je pravi izbor za kupovinu. 

Osim otpornosti i izdržljivosti, važno je da kućica koju odaberete može lako da se čisti kako biste redovno održavali higijenu u prostoru gde ljubimac boravi. 

Nadamo se da vam je naš tekst pomogao da odaberete kućicu za pse i poklonite svom četvoronožnom prijatelju komforno mesto za užitak na otvorenom. Uz trikove za kupovinu koje smo izdvojili, vaš ljubimac će zasigurno uživati u kućici koju ste za njega odabrali!