pink-taxi-logo

Pink taxi od dana nastanka pa do danas, ide uzlaznom linijom, i povećanjem broja vozila, a i dizanjem kvaliteta usluga taxi prevoza, o čemu svoj sud mogu dati stalni korisnici naših usluga, i milioni prevezenih građana.

U mreži Pink taksija sva vozila su opremljena radio stanicom, a prosečno vreme dolaska u zavisnosti od vremenskih prilika je od 3-5 minuta.
Veliki broj vozila, kao i uslovi i pravila rada učinila su da Pink taxi postane jedno od najpoželjnijih preduzeća za rad taksista, kao i jedno od najviše korišćenih i prepoznatljivih preduzeća.

Pink Taxi ima profesionalne taksiste sa dozvolom za rad, koji su uvek ljubazni i maksimalno profesionalni, i sa, za naše uslove, odličnim automobilima. Pored toga napominjemo da je naš radio centar najprofesionalniji u gradu, sa ljubaznim i obučenim operaterima koji rade svoj posao sa jednim ciljem – zadovoljstvo korisnika prevoza.

VOZILA PINK TAXIJA

Vozila Pink Taxija su po pravilu nepušačka vozila.

Prosečna starost taksi vozila je manje od 6 godina što Pink Taxi po kvalitetu voznog parka stavlja na prvo mesto u Beogradu ispred ostalih taksi preduzeća i udruženja.

Napominjemo da je uvek moguće zahtevati određen tip vozila. Pink Taksi ima stroge norme čistoće, tako da svako vozilo mora biti čisto kako spolja tako i iznutra, a čistoća i ispravnost se redovno i vanredno proveravaju.

ZAKAZIVANJE VOZILA ZA VOŽNJU DO AERODROMA I VAN GRADA

Jedna od pogodnosti Pink taxija je zakazivanje vožnje do aerodroma i van grada a podrazumeva se mogućnost biranja većih i boljih vozila i vozila sa klimom.

Potrebno je samo da se pozove dan do dva unapred da se izvrši rezervacija, a radio Pink Taxi će pozvati stranku 10-15 minuta pre ugovorenog vremena polaska da najavi dolazak vozača.

Cena usluge prevoza van grada se dogovara sa radio centrom prilikom naručivanja i na nju se ne odnose popusti, a orjentaciona cena po kilometru iznosi 0.70€.

IZNAJMLJIVANJE VOZILA SA VOZAČEM ZA SVADBE I DRUGE DOGAĐAJE

Pink Taxi vam garantuje udobnu i bezbednu voznju u dobrom vozilu sa diskretnim vozačem koji će biti vaš lični šofer u trajanju svadbe ili druge manifestacije.

Cena usluge zavisi od trajanja i tipa događaja, kontaktirajte naš Info Centar za više informacija.

TURISTIČKO RAZGLEDANJE BEOGRADA

Skupština grada Beograda sa Turističkom organizacijom je organizovala pilot projekat u okviru koga je izvršena edukacija odredjenog broja taksi vozaca posle koje su isti uz polaganje ispita dobijali zvanje turistički taksi vodič grada Beograda.

Pink taxi je bilo prvo preduzeće koje se priključilo programu, a trenutno 450 vozača ima diplomu i zvanje “Turistički taksi vodić grada Beograda”.

 

Kontakt podaci

Ime Pink Taxi
Poštanski br. 11050
Adresa Beograd, Zvezdara, Pljevaljska 2ž, Konjarnik
Telefon 19803
Mobilni +381 60 488 99 79; +381 65 488 99 77; +381 69 488 99 77;
Website www.pinktaxi.info