,

Šta se sve može kupiti u sexy shop-u?

sexy-devojka-na-krevetu

Ukoliko je pred vama prva kupovina u sexy shop-u vaša nesigurnost je opravdana, šta možete očekivati u istom i kako uklopiti svoje želje sa ponudom koja vas očekuje. Pripremili smo mali, jednostavan vodič za kupovinu u sexy shop-u koji će sprečiti neprilike tako da uživate u kupovini!

Imamo odgovor na pitanje šta se sve može kupiti u sexy shop-u!

Kozmetika

Prva na listi svakako je kozmetika koja podrazumeva lubrikante i različite vrste krema za masažu, često i mirisne sveće i štapiće kako bi se stvorila prijatna atmosfera u vašem domu. Ukoliko vam je neprijatno možete birati kozmetiku online i poručiti je iz udobnosti svog doma, kako bi na miru pročitali deklaraciju iste.

Sigurno je da u sexy shop-u za razliku od drogerija možete pronaći različite vrste lubrikanata od prirodnih pa sve do specijalnih lubrikanata sa ukusom, ali i prezervativa, krema i ulja za masažu tela.

crveni-brushalter

Donje rublje

Druga stvar na listi u kojoj podjednako uživaju muškarci i žene jeste prefinjeno donje rublje izrađeno od finih materijala, čipke ali i izazovni kostimi koji su samo za izabrane oči. Ukoliko dobro baratate veličinama koje su vam potrebne možete poručiti online različite kostime za dame, korsete, donji veš ali i kostime i donji veš za muškarce.

Ponuda je raznovrsna i zaista nikog neće ostaviti ravnodušnim. Budite oprezni prilikom biranja veličina zato što se donje rublje u većini sexy shop-ova ne može zameniti.

Seksualna pomagala

Ovo je deo sexy shop-a koji u svima nama budi znatiželju, bilo da vas zanima neka od sprava i seksualnih pomagala ili ste samo radoznali možete da očekujete raznoliku ponudu. U grupu seksualnih pomagala spadaju i lutke na naduvavanje, lažni penisi i vagine, ali i sve sprave koje se koriste tokom seksa kako bi upotpunile užitak različitih polova.

Poslednjih godina posebno su popularne vaginalne kuglice, vibratori i navlake za penis. Preporučujemo vam da prilikom kupovine seksualnih pomagala pročitate deklaraciju kako bi znali od kakve su gume napravljeni, ukoliko je vaše telo osetljivo preporučujemo vam druge materijale koji neće iritirati sluzokožu! Najbolje bi bilo da izaberete sex shop na osnovu iskustva drugih, pročitate iskustva na internetu, kako bi poručili kvalitetna seksualna pomagala koja su po evropskim standardima kvaliteta koji se tiču samog načina izrade materijala.

Erotski setovi

Erotski setovi su idealni za ljude koji se prvi put susreću sa ponudom sexy shop-a, obično se preporučuju parovima koji žele da začine svoju vezu i dožive intenzivna seksualna iskustva. Erotski setovi podrazumevaju seksualne igračke i pomagala, neretko kostim, lubrikante ali i maske koje će vas podstaći da uđete u sasvim novu ulogu i upoznate nove dimenzije svoje veze.

Često je početnicima teško da se snađu u pojedinačnoj ponudi i nikada nisu sigurni da li su napavili pravi izbor, zato se predlažu erotski setovi koji smisleno povezuju različita seksualna pomagala a sve kako bi vama ugodili. Pritom je cena povoljnija i imate priliku da se postepeno upoznate sa ponudom sexy shop-ova kako bi u narednom periodu umeli da ocenite proizvode i ostvarite idealne uslove kupovine.

Možda je danas pravo vreme da izađete iz zone konfora i pomerite sopstvene granice?