Upoznajte PVC stolariju REHAU

rehau-pvc-stolarija

Najpoznatija kompanija za izradu PVC profila REHAU osnovana je 1948. godine u istoimenom bavarskom gradu.

Rad je započela sa svega tri radnika čije se glavno polje rada baziralo na proizvodnji baštenskih creva i automobilskih komponenti.

Tokom vremena, ovaj porodični posao  je težio i radio na tome da materijale koji se masovno koriste i uobičajeni su, zameni polimernim i da kroz sopstvene recepture plastičnih masa pobije konkurenciju i ovlada novim područjima rada.

Od samog početka kompanija REHAU praktikuje da se otpad iz proizvodnje ponovo prerađuje. Cilj je ne samo recikliranje proizvoda, već i izrada novih korišćenjem recikliranog materijala, pod uslovom da ne potiču od samog proizvoda koji se ponovo izrađuje.

Prednosti Rehau profila

REHAU profili su vrhunskog kvaliteta, visoko efikasni. Sastavljeni su od pet ili šest komora, u njihovoj izgradnji se koristi pocinkovani čelik debljine 1,5 mm koji je odgovoran za dodatnu čvrstinu vrata i prozora.

Nisko-emisiona stakla koja su punjena argonom obezbeđuju vašem domu da u toku zime bude dosta toplije, a u toku leta umanjuje potrebu za čestim rashlađivanjem prostora.

Pored pomenutog stakla, u ponudi se nalaze i termoizolaciona dupla stakla. Dupla stakla redukuju buku za 20 % i tome dodate vrhunske REHAU profile koji umanjuju buku za još dodatnih 50%,  dobijate dom u kojem je spoljna buka redukovana za neverovatnih 70%.

Rehau prozori sa sistemom zaštite od provale

Prozori ove kompanije, pored toga što odlično dihtuju, nude vam i zaštitu od provale. Klasa bezbednosti koja vam je potrebna se može odrediti i uraditi po vašoj želji.

Možete izabrati i REHAU pametnog čuvara (Smart Guard) koji signalizira potencijalnim provalnicima da odustanu od provale, jer će svaki nasilni pokušaj ulaska biti prekinut zvučnim alarmom (jačina 90 decibela) ili hitnim pozivom u zavisnosti kako vi odlučite da programirate vašeg pametnog čuvara (Smart Guard).

Ugradnja ovog alarma je veoma brza, on je postavljen u gornjem okviru vašeg prozora potpuno neprimetan.

Ako već posedujete REHAU prozore i nemate pametnog čuvara, a želeli biste da ga ugradite, naknadna ugradnja je omogućena.

Modul radi samostalno, napaja se pomoću baterije, a komunikacija sa centralom ili Smart Home centrom se vrši putem radio veze, što znači da dodatni kablovi nisu potrebni.

Ekološki i baš po vašoj meri

REHAU PVC stolarija vam ispunjava sve želje i nudi vam mogućnost da napravite dom kakav ste oduvek želeli.

Dozvoljava vam umetničku slobodu po pitanju oblika vašeg prozora, boje istog.

Pogodni su za bilo koji tip doma, bilo da je porodična kuća ili višespratnica.

Sa REHAU stolarijom štedite energiju, ali i pravite iskorak u ekološkom smilu, jer je srž ove kompanije očuvanje životne sredine.

Kada se odlučite za PVC po vašoj meri, REHAU vam daje garanciju na nju u trajanju od 10 godina.

Imate mogućnost da se posavetujete sa stručnjacima kako biste izabrali najbolje rešenje za vaš dom.

Ova kompanija vam ne isporučuje masovno proizvedenu robu, već rešenja skrojena isključivo za vas i vaš dom.

REHAU kompanija se od svog nastanka do danas proširila na 54 države, 170 lokacija i preko 20 000 zaposlenih koji se orjentišu na budućnost, odnosno na obnovljive izvore energije, upravljanje vodama kao i kampanju „mobilnost & budući život“(Mobility & Future living).

Napravite pravi izbor firme za izradu stolarije!


Ostavite Vaš komentar