, ,

Auto škola GAS

autoskolagaslogo

Auto škola GAS se nalazi u Ustaničkoj 189 u Tržnom centru „Konjarnik“, lokal broj 16a, na poslednjem spratu, dok je učionica za teoretsku nastavu na visokom prizemlju, lokal br. 20.

Individualna teoretska nastava i priprema za polaganje vozačkog ispita vrši se u našim prostorijama, svakog radnog dana od 11 do 19h, subotom od 11 do 15h.

Škola je osnovana  1999. godine u Beogradu i sa ponosom možemo konstatovati da je iza nas hiljade zadovoljnih klijenata, sada već vozača, koji su i naša najbolja preporuka.

Naš cilj je da svakog kandidata naučimo da bude dobar vozač, kako bi doprineo što bezbednijem i kvalitetnijem saobraćaju.

Auto škola GAS vrši obuku vozača za sledeće kategorije:

  • „AM“ (nekada PSP),
  • „A“ i  „B“ kategoriju,
  • kao i obuku vozača sa vozačkom dozvolom (kondicioni časovi).

A kategorija

A – kategorija je kategorija za upravljanje motorima i teškim triciklima čija snaga motora je veća od 15 KW. Može se polagati sa 24 godine života. Za polaganje A kategorije potrebno je :

  • lekarsko uverenje za A kategoriju
  • važeća lična karta

U zavisnosti od tipa motocikla kojim kandidat želi da upravlja, A kategorija može biti:

AM – Mopedi, laki tricikli i laki četvorocikli. Za upis je potrbno navršenih 15 godina i lična karta. Obuka se sastoji od 40 časova teoretske obuke i 7 časova praktične obuke. Teoretski ispit se polaže po završenoj teoretskoj obuci. Sa navršenih 16 godina kandidat stiče pravo da izađe na praktični ispit.

A1 – Motocikli čija radna zapremina motora nije veća od 125cm3 i snage motora do 11kW, kao i teški tricikli čija snaga motora ne prelazi 15 kW. Za obuku je potrebno lekarsko uverenje, lična karta i  navršenih 15 godina.Teoretski ispit se polaže po završenoj teoretskoj obuci. Sa navršenih 16 godina kandidat stiče pravo da izađe na praktični ispit.

A2 – Motocikli čija snaga motora nije veća od 35 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kw/kg. Za obuku je potrebno lekarsko uverenje, lična karta i navršenih 17 godina. Teoretski ispit se polaže po završenoj teoretskoj obuci.  Sa navršenih 18 godina kandidat stiče pravo da izađe na praktični ispit.

A – Motocikli i teški tricikli čija snaga motora prelazi 15 kW Za obuku je potrebno lekarsko uverenje, lična karta i navršene 23 godine. Teoretski ispit se polaže po završenoj teoretskoj obuci.  Sa navršenih 24 godina kandidat stiče pravo da izađe na praktični ispit, osim kandidata koji poseduju vozačku dozvolu A2 kategorije najmanje 2 godine. Kandidat može proći kroz obuku na svom motociklu ili to može uraditi na našem dvotočkašu.

B kategorija

B – kategorija je dozvola za upravljanje putničkim vozilom, tj. vozilima čija masa nije veča od 3.5t i nemaju više od 8 mesta za sedenje ne računajući sedište za vozača.
Obuka se može započeti sa navršenih 16 godina života, a ispit polagati sa 17 godina.
Obuka podrazumeva 40 časova praktične obuke. Nakon završene obuke  polaže se teoretski i praktični deo ispita.

Za polaganje B kategorije potrebno je:

  • lekarsko uverenje za B kategoriju
  • važeća lična karta

U zavisnosti od tipa vozila kojim kandidat želi da upravlja iz B kategorije, prolazi se jedna od sledećih obuka:

B1 -Teški četvorocikli

B – Motorna vozila čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3.500 kg i koja nemaju više od osam mesta za sedenje, ne računajući sedište za vozača. Obuka se sastoji od 40 časova teoretske obuke i 40 časova praktične obuke, osim za kandidate koji poseduju vozačku dozvolu AM, A1, A2, A, B1, F ili M kategorije, koji imaju mogućnost da idu na skraćenu obuku. Teoretski ispit se polaže po završenoj teoretskoj obuci. Sa navršenih 17 godina kandidat stiče pravo da izađe na praktični ispit. Po položenom ispitu dobija se probna vozačka dozvola, sa rokom važenja od jedne godine.

Nudimo Vam organizovanje lekarskog pregleda uz 10% popusta, kao i mogućnost plaćanja na 4 mesečne rate. Kako bi svojim kandidatima olakšali pripremu za polaganje vozačnog ispita na našem sajtu smo postavili i aktuelne online testove za vožnju.

Svim novim kandidatima srećno na polaganju vozačkog ispita želi Auto škola GAS.

 

Kontakt podaci

Ime Auto škola GAS
Poštanski br. 11010
Adresa Beograd, Voždovac, Ustanička 189, Tržni centar Konjarnik
Telefon 011/288-77-48
Mobilni 063/422-124
Website autoskolagas.co.rs/