, ,

REHAU pvc stolarija Profiplast

profi-plast-logo

REHAU pvc stolarija Profiplast d.o.o. osnovana je 2001. godine kao SZR koja je svojim radom i ulaganjima uspela da napreduje, pa je početkom 2004. godine dobila status društva s ograničenom odgovornošću i preimenovana je u Profiplast d.o.o.

Od samog početka REHAU pvc stolarija Profiplast  se bavi isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije od priznatog nemačkog profila REHAU, kao i aluminijumske stolarije od grčkog profila ALUMIL. Usled dugogodišnjeg uspešnog poslovanja Profiplast je postala jedna od priznatih firmi za proizvodnju i ugradnju fasadne stolarije. U svom sastavu imamo stručni tim za projektovanje i montažu PVC i ALU stolarije. Sa razvitkom tržišta upotpunili smo naš asortiman proizvoda, tako da kao liderski proizvođač možemo da vam ponudimo različite sisteme profila koji u kombinaciji sa visokokvalitetnim okovima MACO i SIEGENIA AUBI, pružaju odličnu zvučnu izolaciju kao i sigurnost protiv provala.

Da bismo upotpunili izolaciju, nudimo vam različite tipove termopan stakla sa izvanrednim izolacionim i zvučnim sposobnostima. Tajna kvaliteta naših proizvoda ogleda se u posedovanju kvalitetne URBANOVE  linije za proizvodnju PVC stolarije koja našim proizvodima daje izvanredan sjaj i kvalitet varova, koji su veoma bitni za trajnost stolarije. Kako bismo vam otklonili sve nejasnoće, naš komercijalni tim koji je obučen, usavršen i upućen u svaki detalj naših proizvoda stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

ZAŠTO REHAU PVC STOLARIJA?

REHAU PVC stolarija predstavlja kombinaciju stila i tehnologije poslednje generacije, a rezultat je izuzetan kvalitet. REHAU je Nemački brend sa vrhunskim performansama i prepoznatljivim dizajnom. Kompanija REHAU osnovana je davne 1948. godine u uspešno posluje u više od 150 zemalja.

REHAU PVC STOLARIJA I ODRŽAVANJE

REHAU prozori i vrata štede vreme i novac, a i veoma su praktični za održavanje. Oni ne zahtevaju peskiranje, farbanje i lakiranje, nikada se ne deformišu i ostavljaju vam vremena da uživate u vašem slobodnom vremenu. Da biste uklonili prašinu koristite meku krpu i standardno sredstvo za čišćenje.

REHAU stolarija smanjuje nivo buke

Jedna od najvažnijih prednosti kod izbora stolarije je mir i tišina koju donosi REHAU. Svi REHAU sistemi prozora i vrata radikalno smanjuju nivo buke, a brinu i o sigurnosti vašeg doma. REHAU sistemi izrađeni su samo od najkvelitetnija PVC stolarije i dizajnirani da omoguće snagu i krutost, a sami mehanizmi obezbeđuju najviše performanse.

Ušteda energija uz REHAU stolariju

Svi REHAU sistemi su testirani i ispunjavaju najviše standarde uštede energije. Visoka izolacija REHAU prozora i vrata dovodi do 35% boljih performansi uštede energije u odnosu na alternetivne materijale.

Kako bismo vam otklonili sve nejasnoće, naš komercijalni tim koji je obučen, usavršen i upućen u svaki detalj naših proizvoda stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja. Kontakt tel: 011/27-17-470, 011/27-17-480 i 060/641-60-39.

 

Kontakt podaci

Ime REHAU pvc stolarija Profiplast
Poštanski br. 11210
Adresa Beograd, Palilula, Zrenjaninski Put 84/r
Telefon 011/27-17-470, 011/27-17-480
Mobilni 060/641-60-39
Website www.profiplast.rs
E-mail office@profiplast.rs