, ,

Sportski rodjendan u Areni No1

arenarodjendanilogo-150x100-1

Sportski rodjendan u Areni No1

O kakvoj proslavi rodjendana mašta svako dete? Najbolja zabava sa puno aktivnosti, sa animatorima i organizatorima je pravi izbor za proslavu rodjendana Vašeg deteta. Bez obzira na uzrast, mi garantujemo dobar provod za sve goste Vašeg deteta.

Šta je sportski rodjendan?

Sportski rodjendan u Areni No1 je jedinstven i nigde u gradu, čak ni u zemlji, nećete naći ovakav koncept proslave dečijih rodjendana. Animacija dece školskog uzrasta je program koji koristimo za proslave rodjendana ali i akcioni element po kojem je naš program specifičan.

Aktivnosti i zabava za rodjendan bez dosade

Šta je to što će dečiju pažnju i uzbudjenje držati na nivou, a razvijati njihovo znanje uz veliki osmeh i pravu zabavu i to za celo društvo? Kod nas nema dosade!

Sve što deci treba i što vole je kod nas: kretanje, takmičenje, izazovi, učenje i zabava. Pažljivo osmišljeni programi zabave prema zanimanju i uzrastu dece na rodjendanu, uz veoma posvećeno osoblje, učiniće rodjendan u sportskom klubu Arena No1 nezaboravnim i jedinstvenim.

Mnogo je mališana koji su se sa nama proveselili i kući otišli srećniji jer su naučili da urade kolut napred ili kolut nazad, da pravilnije trče, da se koriste veštinom onda kada snage ponestaje ili da makar sami zavežu pertle. Igra, pesma, plesno takmičenje, izazovi, provlačenje, streličarstvo, stoni tenis, laser tag i razne vrste sportova prema uzrastu i zanimanjima dece u potpunosti će pokrenuti najbolju zabavu. Posluženje i smeštaj za veliki broj dece i odraslih se podrazumeva, kao i ljubazni domaćini rodjendana, koji brinu da rodjendanska proslava protekne na najbolji način. Slika govori kao stotinu reči, stoga pogledajte naše galerije i pronadjite inspiraciju za sledeći rodjendan Vašeg deteta.

Prostor za proslavu rodjendana je sala površine 140 kvadrata adekvatno opremljena podnim i zidnim strunjačama kao i opremom za mini disko. Mi imamo sve šta deci treba na način prilagodjen njihovom uzrastu.

Sportski rodjendani sa animacijom

Naš program sportskih rodjendana je zasnovan na udžbenicima za Učiteljski fakultet  i DIF kao i iskustvima stečenim kroz dugogodišnju klasičnu animaciju dece tako da podstiče mališane da aktivno učestvuju u proslavi rodjendana. Veliki broj štafetnih igara i poligona spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke elemente, vežbe koordinacije pokreta i oblikovanja tela povezane su u jedno veliko sportsko nadmetanje prožeto muzičkim sadržajima. Ako ste voleli igre bez granica, onda znate kakvo je uzbudjenje nadmetati se, menjati aktivnosti, biti deo tima, koristiti i veštinu i snagu, a sjajno se zabavljati. Animacija se sastoji iz dva bloka igara: sportske štafetne i muzičke igre. Nakon bloka muzičkih igara sledi pauza koja je predviđena za hranu i kratko osveženje, a potom sportske štafetne igre. Pola sata pred kraj rodjendana organizujemo završnicu uz serviranje torte.

Laser tag rodjendani

Osim animacije nudimo paket koji uključuje sat vremena laser tag igre, gadjanje u mete iz paintball puške i streličarstvo ( gadjanje iz luka sa strelom). Laser tag je potpuno bezbedna igra poput Counter Strike-a, jer puške ispaljuju laserske zrake koje puške suparničkog tima registruju, a rezultati se kompjuterski očitavaju u posebnom programu. Za uživanje u ovoj igri nije potrebna zaštitna oprema.

Paintball rođendani na Tošinom bunaru

Organizujemo proslave dečijih rođdjendana na našem paintball terenu, na Tošinom bunaru, gde mališani imaju priliku da dožive nezaboravnu borbu kroz paintball igru. Bezbedno i uzbudljivo! Rodjendan koji će Vaše dete sigurno pamtiti dosta dugo i poželeti opet. Nakon paintball igre mališani će imati priliku da se isprobaju u veštini gadjanja strelom iz luka. Uz igru deca dobijaju municiju (kuglice) i celokupnu zaštitnu opremu.

Na našim proslavama rodjendana se svi zabavljaju! Poseban prostor obezbeđen je za roditelje a stolovi za stoni tenis i stoni fudbal pružaju im mogućnost da se rekreiraju u prijatnom ambijentu.

Oprema i garderoba

Za sve učesnike rodjendana obezbedjene su svlačionice gde se oni najveseliji i najživahinji mogu presvući i pripremiti za odlazak kući. Za rodjendan koji organizujemo nije potrebna nikakva dodatna oprema. Ukoliko slavite rodjendan u koji je uključena animacija, sve rekvizite mi obezbedjujemo.

Kontakt podaci

Ime Sportski rodjendan u Areni No1
Poštanski br. 11070
Adresa Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 64
Mobilni 063/1234-654
Website Posetite sajt
E-mail info@arenano1.co.rs