4 savršena rođendanska poklona za muškarce

darivanje-poklona

Pronalazak savršenog poklona ume često da bude veoma stresno, pogotovo kada je u pitanju poklon za voljenu osobu. Bilo da kupujemo za brata, oca ili prijatelja uvek želimo da taj poklon bude nešto što će im se iskreno dopasti.

Muškarcima je kod poklona najbitnija njegova funkcionalnost, zbog čega su često oni najjednostavniji pokloni najbolji izbor. 

kako bi vam olakšali potragu za poklonom, u daljem tekstu smo odlučili da izdvojimo neke od najboljih poklona koji će sigurno obradovati vašu voljenu osobu.

#1 Kvalitetan alat je praktičan poklon koji će sigurno koristiti

Kupovina alata nije ni malo jednostavna, pogotovo za nekog ko se ne razume. Prilikom kupovine je potrebno obratiti pažnju na mnoštvo detalja koji će vam dati do znanja, da li je alat koji uzimate kvalitetan ili ne.

Veliki setovi sa alatima deluju kao savršen izbor za poklon. Ovi kompleti u sebi sadrže alate koji su u svim kućama potrebni, poput čekića, šrafcigera i imbus ključeva. 

Kako bi ste bili sigurni da je komplet kvalitetan, prilikom kupovine obratite pažnju na težinu kutije i da li su drške alata napravljene od plastike ili nekog kvalitetnijeg materijala.

Još jedna odlična ideja za poklon su aku alati. Ovi alati u velikoj meri olakšavaju rad, jer funkcionišu u potpunosti bez kabla i veoma su laki za rukovanje.

Prilikom kupovine aku alata, potrebno je da obratite pažnju na to da li model koji kupujete dolazi u kompletu sa baterijom i punjačem, pošto se često dešava da se oni prodaju odvojeno.

#2 Parfem je uvek siguran izbor poklona za muškarce

Poklanjanje parfema ume da bude veoma rizično, pogotovo ako ne znate koji parfem slavljenik koristi. Zbog čega su testeri odličan način da ne pogrešite prilikom kupovine. 

Kada odaberete parfem koji želite da poklonite, kupite uz njega tester i sačuvajte račun. Na taj način će slavljenik moći da isproba parfem pre nego što ga otvori, a u slučaju da mu se parfem ne dopada, uvek će moći da ga zameni u prodavnici za neki drugi.

Poklon vaučeri su još jedan način uz pomoću kog ćete biti sigurni da niste pogrešili prilikom kupovine. Mnoge parfimerije nude vaučere različitih vrednosti koji će omogućiti slavljeniku da sam odabere poklon.

Ukoliko znate koji parfem slavljenik koristi, kupite mu veću bocu tog istog parfema ili probajte da mu poklonite neki novi miris, čije se note poklapaju sa parfemom koji već koristi.

Pored parfema, u parfimerijama možete pronaći i raznovrsne poklon setove za muškarce. Ovi setovi u sebi obično sadrže dezodoranse, gelove za tuširanje i toaletnu vodu, zbog čega predstavljaju veoma koristan poklon za svakog muškarca.

kutija-sa-satovima

#3 Ručni sat je poklon za ceo život

Kvalitetan sat je poklon koji može da traje ceo život, zbog čega je potrebno biti veoma pažljiv prilikom kupovine. 

Izbor satova na tržištu je ogroman i odabir kvalitetnog modela nije ni malo lak. Kako ne bismo pogrešili prilikom odabira, potrebno je da dobro poznajemo osobu kojoj planiramo da ga poklonimo.  

Da li je ta osoba sportski tip, kojim poslom se bavi i kako se oblači, su pitanja koja moramo uzeti u obzir prilikom kupovine. 

Za sportiste se preporučuju digitalni satovi, ovi satovi najčešće imaju kožne ili gumene kaiševe, zbog čega su mnogo pogodniji za malo aktivnije osobe.

Noviji modeli digitalnih satova mogu da prate razne fizičke parametre, kao što su koraci, puls i otkucaji srca, zbog čega su odličan poklon za ljude koji se bave trčanjem ili plivanjem.

Analogni satovi sa kožnim kaišem su adekvatan poklon za svakoga, ovi satovi su jednako dobri za sve odevne kombinacije. Zbog čega se mogu svakodnevno nositi na posao, ali i na druge, svečanije događaje.

Ako želite da dodatno personalizujete poklon, preporučujemo vam da izgravirate poruku na satu. Na taj način sat dobija dodatnu sentimentalnu vrednost i postaje unikat.

#4 Kožni novčanik i kaiš su obavezni modni detalji svakog muškarca

Pored ključeva, novčanik je jedan od retkih predmeta koji muškarac uvek nosi sa sobom kada izlazi iz kuće. Zbog čega je kvalitetan kožni novčanik savršen poklon za svakog muškarca.

Prilikom kupovine novog novčanika, najbitnije je da obratite pažnju na njegovu veličinu. Dobro ga pregledajte, utvrdite da li ima dovoljno mesta za kartice, da li postoji džep za sitan novac i koliko ima prostora za novac u glavnom delu.

Pored novčanika, kvalitetan kaiš je komad odeće koji svaki muškarac treba da ima u svom ormanu. Oni se razlikuju po dizajnu šnale i vrsti kože od koje je su napravljeni. Najkvalitetniji modeli su oni koji su napravljeni od prirodne kože.

Kaiševi i novčanici se najčešće prodaju u kompletu, zbog čega ih često možete i tako pokloniti.

Kupovina poklona često ume da bude stresna i mukotrpna, zbog čega se nadamo da smo vam ovim predlozima pomogli da pronađete savršen poklon za vašu voljenu osobu.